300 gr suiker
350 gr zelfrijzend bakmeel
250 ml volle karnemelk
1 zakje vanillesuiker
3 eieren
—
Bakvorm/cakeblik goed invetten met boter. Oven op 175 graden voorverwarmen.
Alle ingrediƫnten op kamertemperatuur samen in een kom doen en goed mixen tot de suiker goed is opgenomen. Duurt ongeveer 5 minuten.
Beslag in het bakblik doen en ongeveer 40 minuten bakken. Cake testen met een prikker. Als deze schoon blijft is de cake gaar. De cake minimaal 1 uur laten afkoelen voordat het bakblik verwijderd wordt.
Cocos topping voor de cake, indien gewenst
50 gr boter
50 gr bruine suiker
50 gr cocos
1 theelepel kaneel
—
Boter smelten en de overige ingrediƫnten toevoegen en goed mengen. Als de cake 40 minuten heeft gebakken deze uit de oven halen en de topping erover verdelen. De cake voor 10 minuten terugplaatsen in de oven.