Kies een cakemix naar keuze en bak deze zoals het recept aangeeft.
Extra benodigdheden: blikje gecondenseerde melk, 360gr chocolade en evt strooisels.
Is de cake gaar, dit kan je uittesten door een houten sateprikker in de cake te steken, komt deze er droog uit, dan is de cake gaar.
Laat de cake 10 minuten afkoelen in de cakevorm. Haal uit de bakvorm en laat helemaal afkoelen.
Wanneer de cake is afgekoeld, dan verkruimel je deze, snijd eventueel harde bakrandjes er af.
Voeg daar een half blikje (ong 200gr) gecondenseerde melk aan toe en kneed goed door tot je een licht plakkerig deeg hebt.
Draai ongeveer 30 balletjes, ter grote van een bitterbal, groter kan natuurlijk, houd er wel rekening mee, dat het best machtig is. Zet de balletjes in de koeling.
Smelt 300gr chocolade au bain marie en is de chocolade gesmolten, haal deze van het vuur en roer de resterende 60gr er door heen. Hiermee laat je de chocolade afkoelen op een cheat manier.
Rol 1 voor 1 een cake balletje door de chocolade heen, leg op een plaat en strooi er decoratie overheen.
Laat nog minimaal 1 uur in de koeling uitharden.